ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

Τα χείλη αποτελούν κομμάτι της θηλυκότητας και της ομορφιάς μιας γυναίκας. Το μόνιμο μακιγιάζ έρχεται να δώσει το αποτέλεσμα που εσείς επιλέγετε ανεξαρτήτως σχήματος και μεγέθους.

Ιδανικό για:

Όσες επιθυμούν βελτίωση στη συμμετρία των χειλιών τους και για να δείχνουν πιο λαμπερά και γεμάτα

Χείλη χωρίς περίγραμμα που χρειάζονται ένα πιο έντονο και πιο ευδιάκριτο αποτέλεσμα

Λεπτά χείλη που χρειάζονται αύξηση στον όγκο και στο μέγεθος τους

Άτομα που έχουν άτονα «χλωμά» χείλη και θέλουν να δώσουν ένα φυσικό χρώμα

 

Στο ήδη υπάρχον περίγραμμα των χειλιών προσθέτουμε ένα πιο έντονο αποτέλεσμα και δίνουμε ένα ελαφρύ ντεγκραντάρισμα για χείλη πιο «ζωντανά» όλη την ημέρα.

Για να τονιστεί ή και να αλλάξει το φυσικό χρώμα των χειλιών με ένα χρώμα δική σας επιλογή στο περίγραμμα και σε όλη την επιφάνεια τους. Προτείνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες που επιθυμούν έντονο χρώμα στα χείλη τους.

Αλλαγή του σχήματος και του μεγέθους των χειλιών με τονισμό στο ήδη φυσικό τους χρώμα. Επαναπροσδιορίζουμε το περίγραμμα των χειλιών σβήνοντας προς τα μέσα με την ίδια απόχρωση αποκτώντας έτσι ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Αύξηση στον όγκο και στο μήκος των χειλιών με αποτέλεσμα να φαίνονται μεγαλύτερα. Αποτέλεσμα όγκου στα χείλη οπτικά με 3D εφέ. Προτείνεται σε όσες επιθυμούν έντονο αποτέλεσμα χωρίς χρήση ενέσιμων υλικών.

Σε περιπτώσεις όπου τα υπάρχοντα χείλη έχουν ελάχιστο ως καθόλου περίγραμμα, μπορούμε να σχεδιάσουμε εκ νέου το περίγραμμα τους και να αποκτήσουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Κάλυψη ούλων ή και τραυματισμένων χειλιών δίνοντας ένα νέο όμορφο σχήμα και χρώμα.

Για διόρθωση ή αλλαγή του ήδη υπάρχοντος χρώματος είτε επειδή θέλετε μια ανανέωση είτε επειδή δε σας αρέσει το αρχικό και έχει καταστραφεί.

Με το laser είναι δυνατή η τελεία αφαίρεση του παλιού χρώματος ή με ειδικό υγρό remover.

Για ένα φυσικό αποτέλεσμα με ζωντάνια στα άχρωμα αντρικά χείλη και ανασχηματισμό όπου υπάρχει ασυμμετρία.

 

212 1056431
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ