Ιδρύτρια

Ελισάβετ
Καρυπίδη

Την Cosmopolitan Permanent Makeup  την δημιούργησε με μεγάλη αγάπη και μεράκι η Ελισάβετ Καρυπίδη. Η Πρώτη Ελληνίδα Βραβευμένη στο Permanent make up στην Ελλάδα.
Η Ελισάβετ τελείωσε την σχολή της στον τομέα της Λογιστικής και απο μικρή ήταν στο χώρο της ομορφιάς ως μοντέλο. Η αγάπη της όμως για την μόδα και την ομορφιά, την οδήγησαν στα μονοπάτια που είχε χαράξει η μητέρα της.
Δίπλα, λοιπόν στην μητέρα της,  άρχισε να μαθαίνει  την τέχνη του μόνιμου μακιγιάζ. Παρακολούθησε και διδάχτηκε δίπλα από τους καλύτερους του χώρου στην Ρωσία και στο εξωτερικό.
Με την βοήθεια και την παρότρυνση της μητέρας της και την εμπιστοσύνη που είχαν δείξει στην δουλειά της  οι πελάτισσες, πήρε την μεγάλη απόφαση.Έφτιαξε αυτόν τον όμορφο χώρο που περιμένει να σας υποδεχτεί. Να μοιραστεί όλα τα μυστικά της τέχνης και να σας δώσει τις συμβουλές της, για να νιώσετε και εσείς αυτοπεποίθηση.

Στην COSMOPOLITAN PERMANENT MAKE UP θα βρείτε λοιπόν και την Έλενα Dolgusheva. Διευθύντρια της Ακαδημίας και συνιδρυτής της εταιρείας.
Η Έλενα ήρθε από την Ρωσία στην Ελλάδα από μικρή ηλικία. Εργάστηκε σε διάφορους τομείς, αλλά το μεράκι της για την γυναίκα την μόδα και την ομορφιά, δεν την άφηναν σε ησυχία.
Επέστρεψε στην Ρωσία για να σπουδάσει την τέχνη του Permanent make up. Καταξιώθηκε στον χώρο της και για 15 ολόκληρα χρόνια δούλεψε σε ελληνικά ινστιτούτα. Δίδαξε την τέχνη της και μετά από πολύ κόπο, θεωρείτε πλέον η καλύτερη τεχνίτρια permanent make up στην Ελλάδα.
Αυτό  αποδεικνύεται, εκτός από τα αμέτρητα βραβεία που έχει λάβει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, οι αμέτρητοι ευχαριστημένοι πελάτες της.
Υπήρξε κριτής και Ομιλήτρια σε Παγκόσμιους και Διεθνής διαγωνισμούς  ανά τον κόσμο.Είναι επίτιμο Μέλος του Συλλόγου Μόνιμου Μακιγιάζ της Ρωσίας. Επίσης, Πρώτη Επίσημη Διοργανώτρια του “1ου Διεθνή Συνεδρίου Μόνιμου Μακιγιάζ στην Ελλάδα”. Έτσι συγκέντρωσε όλη την γνώση και εμπειρία όλων αυτών των ετών και δημιούργησε το Εξαιρετικό Ειδικό Εκπαιδευτικό Σύστημα, που Διδάσκεται πλέον στην Ακαδημία της COSMOPOLITAN PERMANENT MAKE UP.

διευθυντρια

'Ελενα
Dolgusheva